Derwall Taxaties
Uw taxateur in Zuid-Limburg!

Onze werkwijze

Zodra er een aanvraag voor een taxatie opdracht wordt gedaan, wordt er dezelfde dag contact opgenomen met de bewoner van het te taxeren woonhuis. Het streven is om binnen twee werkdagen de fysieke afspraak in te plannen en om vervolgens binnen 1 tot maximaal 2 werkdagen het rapport uit te werken. Nadat de afspraak is ingepland, ontvangt de opdrachtgever en de hypotheekadviseur een email met de bevestiging van de afspraak en de verwachte opleverdatum van het rapport. 

Tijdens de fysieke opname wordt het woonhuis ingemeten conform de NEN2580 meetinstructie en wordt de onderhoudsstaat van de woning beoordeeld op diverse onderdelen. Daarnaast worden externe bronnen geraadpleegd, zoals het Kadaster, bodeminformatie en het bestemmingsplan. Deze informatie vormt de basis van het taxatierapport. Tot slot wordt de marktwaarde bepaald door het toepassen van de vergelijkende methode door het toevoegen van referentiewoningen. 

Wilt u graag meer informatie of een offerte ontvangen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.


De kosten

Het tarief van de taxaties is afhankelijk van het type object, het doel van de taxatie en de ligging van het te taxeren object. U kunt vrijblijvend een prijsofferte opvragen op basis van het te taxeren object en de reden van de taxatie aanvraag. De geoffreerde prijzen zijn altijd inclusief validatiekosten (NWWI), Kadasterkosten en btw. 

Wist u dat...?

Derwall Taxaties ook spoedtaxaties levert? U ontvangt het taxatierapport dan altijd binnen 36 uur na bevestiging van de taxatieopdracht!


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info