Derwall Taxaties
Uw taxateur in Zuid-Limburg!

Wie ben ik?

Mijn naam is Dennis Derwall en ben geboren en getogen in het mooie Bocholtz waar ik nog steeds woonachtig ben met mijn vrouw Susanne en ons zoontje Noud.

Na het afronden van het VWO op het Sophianum in Gulpen in 2009, heb ik via een omweg uiteindelijk gekozen voor de HBO-opleiding Vastgoed & Makelaardij in Eindhoven, waar ik in 2014 ben afgestudeerd. Met de opgedane theoretische kennis ben ik in 2015 in dienst getreden bij een gerenommeerd NVM-kantoor in de regio Parkstad als Kandidaat Register Makelaar / Taxateur. Na diverse jaren ervaring opgedaan te hebben als makelaar in de woningmarkt heb ik in 2019 met succes de praktijktoets bij SVM NIVO behaald. In datzelfde jaar werd ik binnen de NVM beëdigd als Register Makelaar en Register Taxateur. 

Uiteindelijk heb ik aan het einde van het jaar 2021 de beslissing genomen om mijn eigen weg te gaan en ben ik per 1 april 2022 begonnen met mijn nieuwe uitdaging: mijn eigen bedrijf Derwall Taxaties! 
 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info