Derwall Taxaties
Uw taxateur in Zuid-Limburg!

Voor wie?                          

Een taxateur mag enkel taxaties verrichten binnen een straal van 20 kilometer vanaf het vestigingsadres van het kantoor. Derwall Taxaties was oorspronkelijk gevestigd in Bocholtz, doch is vanwege een strategische keuze per november 2023 verhuist naar een kantoorruimte in Hoensbroek. Dit betekent dat behalve de regio Parkstad en het Heuvelland, nu ook weer de Westelijke Mijnstreek en regio Maastricht tot het werkgebied behoren. 

Derwall Taxaties is ingeschreven in het NRVT Register wonen en is gespecialiseerd in het taxeren van woonhuizen en appartementen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een taxatierapport nodig heeft. De bekendste reden is bij de aankoop van een nieuwe woning. U kunt dan een taxatierapport nodig hebben voor de aankoop van uw nieuwe woning, maar ook voor het verkrijgen van een overbruggingsfinanciering. Ook komt het regelmatig voor dat een woningeigenaar een wijziging wil doorvoeren bij de huidige woning, zoals het vastzetten van de hypotheekrente of het aanvragen van een bouwdepot. 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info